Koop nu “Wellbeing = Winst”

Na het succes van haar eerste boek Aftellen naar maandag, met tips over hoe medewerkers met meer energie en enthousiasme de nieuwe werkweek kunnen aanvangen, gaat Ann De Bisschop in dit boek een stap verder. Dit keer overtuigt ze managers en bedrijfsleiders dat investeren in welzijn geen luxe is, maar een noodzaak om als organisatie succesvol en futureproof te zijn. Met een beleid rond wellbeing ruimen stress, burn-out en presenteïsme plaats voor enthousiaste, veerkrachtige en geëngageerde medewerkers.

Met een boeiende mix van haar eigen ervaring, gesprekken met experts en voorbeelden uit verschillende bedrijven inspireert Ann De Bisschop bedrijfsleiders en hr-directeurs over het belang van een proactief, doordacht en strategisch welzijnsbeleid.

Koop nu

Wellbeing is winst. De titel van dit boek vertelt alles. Ik heb mezelf ooit moeten overtuigen dat vertrouwen meer opbrengt dan controle, dat ‘always on’ zijn niet voordeliger is, dat gezond en gelukkig zijn rechtstreeks resulteert in efficiëntie. Ann was altijd de grote pleitbezorger van wellbeing op de werkvloer. Ze heeft me door de jaren heen stap voor stap overtuigd. Nu ben ik een believer De coronacrisis heeft ons een spoedcursus gegeven in anders werken. Het heeft ons de voordelen laten zien van thuiswerk, maar ook beter de waarde doen beseffen van samenzijn, van echte contacten, van kleine en grote gesprekken. Ik geloof in het hybride model van thuis- en kantoorwerk. Dit boekt vertelt je waarom je moet investeren in jezelf, in teams en in leiderschap en waarom je het juk van controle beter kan afwerpen Een echte aanrader als gids naar een betere, efficiëntere en meer hedendaagse organisatie.

  • PETER BOSSAERT: CEO RBFA

Wellbeing = winst is een must-read voor elke bedrijfsleider die wil investeren in het welzijn van zijn medewerkers. Ann De Bisschop heeft een prachtig boek geschreven dat vol staat met praktische tools, verrassende inzichten en inspirerende voorbeelden. Je wil meteen na het lezen aan de slag met je bedrijf om een nieuw tijdperk in te gaan en deze visie op welzijn om te zetten in de praktijk. Een onmisbaar boek voor elke bedrijfsleider of manager die wil voldoen aan de moderne hr-vereisten.

  • STEVEN VAN BELLEGHEM: CUSTOMER EXPERIENCE EXPERT & KEYNOTESPEAKER

Ook van mijn blog

“Sales” is de mooiste job die er is

3 min.

Drie prioriteiten voor welzijn in 2024

4 min.

Ik start na de zomervakantie met keynote nr 613… en ik doe het nog steeds met even veel plezier en passie

3 min.

WAW … een vaste afspraak in juni?

4 min.

Wil ook jij in 2023 meer inzetten in welzijn en werkgeluk?

1 min.

Wil je weten hoe mijn klanten mijn keynote ervaren?

1 min.

Stay Focused with Ann

2 min.

Aftermovie Let’s Work

1 min.

Hoe goed zorg je voor jezelf? Doe de test!

1 min.

We werken weer massaal van thuis

7 min.