Klanten

In alles wat ik vandaag doe, streef ik naar ‘gezonde, gelukkige, gemotiveerde, geïnteresseerde en geïnformeerde mensen op het werk. Tevreden partners delen hier hoe we dit telkens samen hebben aangepakt.

Yvo van Werde – Efficiency Manager ArcelorMittal

Ann bracht een zeer inspirerende sessie voor ons kader. Het heeft ons een stap verder gebracht naar een organisatie waar wellbeing een vast deel zal uitmaken van onze cultuur. Na de sessie hebben we met het kader de prioriteiten vastgelegd welke nu zullen omgezet worden in een wellbeing beleid, email en meeting regels , digital silence… we zijn dankbaar voor de kennis en ervaring die Ann met ons gedeeld heeft.

Yvo van Werde Efficiency Manager ArcelorMittal

Ann heeft voor een grote groep medewerkers een erg pittige keynote gebracht. Door haar enthousiasme en haar positieve uitstraling, heeft ze zowel Franstalige als Nederlandstalige collega’s geïnspireerd. Haar praktische tips zijn bij iedereen erg positief onthaald. Van haar uiteenzetting krijg je energie, en goesting om met haar vele tips meteen aan de slag te gaan.

Dominique Top Belfius Bank
Katrien De Clercq – Securex

Ann kent de kunst haar publiek te enthousiasmeren! Ze neemt het publiek mee in een plausibel en relevant verhaal; wat ze vertelt is doorleefd en de aangehaalde praktische voorbeelden past ze zelf nauwgezet toe: leading by example.

Katrien De Clercq Securex
Karoline Fievez – Director Teamleiders.nu Belgium

Ann haar tips & ervaringen vragen geen grote investeringen maar kleine stappen die een groot effect hebben voor iedereen. Haar passie, communicatiestijl en zeer ‘people centric’ benadering maakt haar uniek. Haar lezing is een waar geschenk voor iedereen!

Karoline Fievez Director Teamleiders.nu Belgium

Ann heeft mij van de eerste tot de laatste minuut meegenomen in haar werkgeluk verhaal omdat alles zo herkenbaar is. Met eenvoudige tips & tricks die direct implementeerbaar zijn in ieders persoonlijke omgeving heeft zij ons management team zeker kunnen inspireren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zet aan om direct aan de slag te gaan. De eerste veel efficiëntere meeting van ‘slechts’ 45 minuten is al een feit 😉

Wendy Verheyden Communication Manager VINCI Energies Belgium

Ann vertelt heel concreet, weet te boeien met een combinatie van eigen ervaring, onderbouwde theorie en geeft veel praktische tips, die je meteen na de sessie kan toepassen. Zeker een aanrader!

Rebecca Hogenhout HR Director Brand Deli

Ann is in België het boegbeeld op gebied van ‘Wellbeing’, ze was haar tijd ver vooruit toen we nog samen bij DPG Media werkten. Sindsdien is de wereldwijde aandacht voor Wellbeing van medewerkers alleen maar  – en gelukkig – exponentieel de hoogte in geschoten. Ik heb Ann uitgenodigd om voor Aon haar keynote tijdens een webinar te toetsen aan ons Wellbeing Survey. Haar adviezen zetten tal van onze klanten aan tot nadenken en tot het nemen van schitterende wellbeing initiatieven. Een perfecte match voor ons!

Kristina Vanhaute Marcom Manager Aon Belgium

Wellbeing is altijd een prioriteit geweest binnen ons bedrijf. Het traject dat we met Ann hebben doorlopen, zowel met het management als de workshops met het hele team, heeft echter nog zoveel extra inzicht en bruikbaar advies opgeleverd, dat we onze organisatie en werkcultuur nog verder zijn gaan fine-tunen met focus op wellbeing. We willen namelijk niet alleen het beste adviesbureau rond mobiliteit zijn om mee te werken maar ook om voor te werken. En eigenlijk is het heel eenvoudig: als dat tweede goed zit, volgt dat eerste eigenlijk vanzelf.

Vincent Meerschaert Traject Mobility Management

Jouw keynote is goed geland en kon op veel enthousiasme rekenen. Wat ook bijgedragen heeft aan de positieve reacties, los van content, is denk ik jouw energieke presentatiestijl en het feit dat je ‘ervaringsdeskundige’ bent : high demanding job, tegen jouw limieten aanlopen en zoeken naar hoe het beter kan.

Kim Verheyden InSites Consulting

Presentatie Ann was geweldig! Fantastische spreker. Het is lang geleden dat ik zo omver geblazen was. Zij kan er echt iets van. Haar verhaal, vooral de massa’s voorbeelden maakten alles zeer herkenbaar

Ingrid Verreydt Roularta

Ik was echt positief verbijsterd van de inhoud en het enthousiasme van de sessie van Ann!  Er zitten heel wat interessante en concrete tips in hoe zij bepaalde zaken aanpakt. Wat haar verhaal natuurlijk credibel maakt, is dat ze op managementniveau heeft gewerkt en ze als ervaringsdeskundige hierover spreekt. Daarenboven heb ik nog geen enkele Speaker’s corner mee gemaakt waarin we staan te dansen… Ik denk dat veel mensen willen een manager hebben zoals Ann!

Joachim De Geyter Sector Accountmanager Automotive & Energy

Net op het moment dat we een traject opstartten rond wellbeing en empowerment had ik het geluk een keynote van Ann bij te wonen. De uiteenzetting was enorm inspirend. Maar toonde vooral aan hoe dit alles geen naïeve droom is maar zeer toepasbaar is in de praktijk en tegelijkertijd een reële return oplevert voor werknemer en werkgever.
De sessie bevestigt dat we de juiste weg zijn ingeslagen en er geen weg terug is!

Johan Adriaen Director Claims Car AG Insurance

Ann start haar lezing met haar persoonlijk verhaal. Daarna krijg je meer inzichten rond stress, multitasking en weerbaarheid. De lezing én het boek hebben me enorm geïnspireerd om het anders aan te pakken. Resultaat: het gaf me een serieuze boost, zowel op het werk als thuis!

Pascale Cox SBS Skill BuilderS

Ann geeft me de leidraad om collega’s en managers beter te begrijpen en coachen. Aftellen naar maandag is uniek in zijn soort, een aanrader voor iedereen die meer uit zijn werk en leven wil halen.

Sabine Ballet Atlas Copco Rental Europe

Ik vond Ann haar boek praktisch, concreet en interessant. En ook erg divers. Want doordat Ann twaalf experts contacteerde, bestaat het boek uit twaalf onderdelen en eigenlijk uit twaalf afzonderlijke boeken. Of eenvoudig gesteld: twaalf boeken voor de prijs van één.

William Visterin Jobat & MARK Magazine

Het was een zeer interessante en inspirerende keynote. Het enthousiasme en de praktijkervaring van Ann zorgde voor een boeiende sessie. Met de tips die we kregen, ging ik meteen aan de slag. Zeer fijne en positieve ervaring!

Steffie Cuypers Vito

Een inspirerend spreker die door haar eenvoud en oprechtheid haar publiek weet te begeesteren, ze is een vrouw met een missie. Ze handelt en communiceert op een zeer resultaatgerichte en pragmatische manier. Ze belichaamt wat ze predikt.

Met veel trots deel ik de nationale en internationale bedrijven en merken, die ik de afgelopen jaren mocht begeleiden naar meer geluk en welzijn op de werkvloer tot ver daarbuiten.

AG Logo
Agfa Gevaert Logo
Ahrend Logo
Amelior Logo
Ampla House Logo
Animal Care Group Logo
AON Logo
As Adventure Logo
Atlas Copco Logo
Attentia Logo
Avery Dennison Logo
Bank van Breda Logo
Baulieu Logo
Belfius Logo
Belga Logo
Biocartis Logo
BNP Paribas Fortis Logo
Brand Deli Logo
Canon Logo
Carta mundi Logo
Cevora Logo
Coca-Cola Logo
Colruyt Group Logo
Comith Logo
CompanyMatch Logo
Daikin Logo
De Kamers Logo
Delhaize Logo
D’ieteren Logo
Dow Logo
DPG media Logo
Ecuphar Logo
Etex Logo
Euroclear Logo
Ferm Logo
FMGP Logo
Gemeente Amsterdam Logo
Hamilton Bright Logo
HR Magazine Logo
InSites consulting Logo
KBC Logo
KMDA Logo
Kom op tegen kanker Logo
Konica Minolta Logo
Levi’s Logo
Lidl Logo
Logo Waasland Logo
LolaLiza Logo
Marie Méro Logo
MediaCom Logo
Medialaan Logo
Milliken Logo
NMBS Logo
Oleon Logo
Proximus Logo
RBFA Logo
Roularta Logo
RTL Logo
Samsung Logo
Sandoz Logo
Sanofi Logo
Schréder Logo
SD Worx Logo
Secretary + Logo
Securex Logo
Semper Logo
Sonoco Logo
Spar Logo
Stad Gent Logo
Stad Menen Logo
Stad Oostende Logo
Start People Logo
Stokers Logo
Synergie jobs Logo
Teamleiders.nu Logo
Telenet Logo
TEVA Logo
Thomas More Logo
Total Energies Logo
Traject Logo
Trifinance Logo
UBA Logo
Unique Logo
USG People Logo
Var Logo
VDAB Logo
Vinci Logo
Vito Logo
VKW Hasselt Logo
Vlaamse Overheid Logo
Vlerick Logo
VOKA Logo