Wellbeing expert

 

Welkom op mijn website! Ik ben blij dat we elkaar hier ontmoeten. Het feit dat jij mijn website bezoekt, betekent dat jij- net als ik –  beseft dat het welzijn van je medewerkers een prioritiet is. Medewerkers zijn het grootste en belangrijkste kapitaal voor elke onderneming. Daarom is investeren in het welzijn van de medewerkers geen overbodige luxe maar een absolute noodzaak.

Ik was als voormalig Wellbeing Director bij DPG Media gepassioneerd begaan met het welzijn van onze medewerkers. Met een doordacht en pro-actief welzijnsbeleid, zorgde ik voor  gezonde, gelukkige en gemotiveerde collega’s. Mijn beleid was gebaseerd op 5 pijlers: mentale balans, fysieke gezondheid , sociaal contact, inspirerend leiderschap en inzetten op learning & development.

Gezien ik een stevige basis heb gelegd waarop kon worden verder gewerkt, heb ik mijn fantastische job opgezegd en wil ik mijn expertise, tips en inzichten nu graag delen met andere bedrijven. Dus heel graag ook met jou!

Als Wellbeing consultant en Keynotespeaker inspireer ik zowel bedrijfsleiders en managers als hun medewerkers om met kleine aanpassingen in hun manier van werken een groot verschil te maken. 

Als Auteur van het boek Aftellen naar maandag’ (Borgerhoff & Lamberigts, 2017) en ‘Wellbeing=Winst’ (Pelckmans uitgeverij, 2020) wil ik zowel bedrijfsleiders, HR-managers, teamleiders als medewerkers inspireren hoe slimmer en anders werken hen gelukkiger en productiever maakt. 

“Werk slimmer, niet harder.”

Als echtgenote én mama hou ik van mijn warm nest en geniet ik volop van onze momenten samen. Ik ben gek op reizen, lezen, lekker en gezond eten en lange wandelingen aan zee. Wandelen in de buitenlucht geeft me extra energie en met yoga probeer ik zowel mijn lichaam als mijn geest wat rust te gunnen.

Heb je een vraag, een tip, wil je mij contacteren? Mail of bel me.

[email protected]
0032 476 40 11 03