Spreker

Er is een nieuw HR-tijdperk aangebroken. Nog nooit stond Human Capital zo hoog op de agenda als vandaag.  Sinds de uitbraak van COVID 19 is de aandacht voor het welzijn van de medewerker met maar liefst 68% gestegen! En dat is ook écht nodig …

Ondernemers beseffen meer dan ooit dat hun medewerkers hun belangrijkste kapitaal zijn.

Met mijn keynote ‘Hoe slimmer werken je gelukkiger en gezonder maakt’ inspireer ik zowel bedrijfsleiders als medewerkers om bewust te kiezen voor een gezonde en gelukkige manier van werken en leven. In mijn verhaal sta ik vooral stil bij de  mentale balans, de fysieke gezondheid en het zo belangrijke sociaal contact tussen collega’s.

We missen connectie. We hebben nood aan empathisch leiderschap. We willen ondersteund én gesteund worden in ons “thuiswerk“.

Een sterk welzijnsbeleid zorgt er niet alleen voor dat je medewerkers langer trouw blijven aan je bedrijf en zich maximaal en vol enthousiasme inzetten om samen het grote gemeenschappelijke doel te bereiken. Het is ook een extra troef om nieuw talent aan te trekken en om het probleem van langdurig absenteïsme maar ook presenteïsme aan te pakken.
Inzetten op gelukkige, gemotiveerde, getalenteerde, geïnteresseerde en geïnformeerde medewerkers is een must!

Wil je graag een keynote boeken?

Mail of bel me

[email protected]
0032 476 40 11 03