Auteur

Als Auteur wil ik zowel bedrijfsleiders, HR-managers, teamleiders als medewerkers
inspireren hoe slimmer en anders werken hen gelukkiger en productiever maakt.

Aftellen naar maandag

Aftellen naar maandag‘ is een must-read voor iedereen die zijn of haar werkleven een serieuze boost wil geven. In dit boek lees je tips over hoe je met meer energie en enthousiasme de nieuwe werkweek kan aanvangen. Het doel van mijn eerste boek is dat zowel jij als de collega’s op het werk als je gezin thuis jouw boost zullen voelen. Want slimmer werken, maakt echt gelukkiger! 

Koop hier

Wellbeing = winst

In dit boek ga ik nog een stapje verder dan ‘Aftellen naar maandag’. In Wellbeing = Winst wil ik erin slagen managers en bedrijfsleiders te overtuigen dat investeren in welzijn geen luxe is, maar een noodzaak om als organisatie succesvol en ‘futureproof’ te zijn.

Met een beleid rond wellbeing worden stress, burn-out en presenteïsme op het werk ingeruild voor enthousiaste, veerkrachtige en geëngageerde medewerkers. Ik breng jullie een mix aan eigen ervaring, gesprekken met experts en voorbeelden uit verschillende bedrijven. Het is mijn doel bedrijfsleiders en hr-directeurs te sensibiliseren om voor een proactief, doordacht en strategisch welzijnsbeleid te kiezen.

Koop hier