Hoe goed zorg je voor jezelf? Doe de test!

Ik geef bijna dagelijks keynotes of workshops aan medewerkers en leidinggevenden over welzijn en werkgeluk. En telkens eindig ik met een kleine test over zelfzorg. Want je kan pas goed voor anderen zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt!

Omdat ik heel vaak de vraag krijg om deze kleine zelfzorgtest nadien te delen, zet ik hem vandaag op mijn website. Ik ga hem niet lang laten staan, want ik wil deze graag als verrassing blijven houden in mijn keynotes.

Geef jezelf dus een score op 10. En probeer vanaf morgen een aantal nieuwe gewoontes in te bouwen in je (werk)dag.

Probeer je score met 2 of 3 punten te verhogen en ga nu meteen aan de slag. En een buddy zoeken om je nieuwe voornemens waar te maken kan zeker ook helpen.

Succes!

Ook van mijn blog

WAW … een vaste afspraak in juni?

4 min.

Wil ook jij in 2023 meer inzetten in welzijn en werkgeluk?

1 min.

Wil je weten hoe mijn klanten mijn keynote ervaren?

1 min.

Stay Focused with Ann

2 min.

Aftermovie Let’s Work

1 min.

We werken weer massaal van thuis

7 min.

Waarom Rik Torfs fan is van Ann

1 min.

Do’s & don’ts rond hybride werken

1 min.

Bye bye traditionele werkmodel, welkom in de wereld van hybride werken.

4 min.

Werk niet harder, maar slimmer

4 min.