Stay Focused with Ann

Als je al een keynote of workshop van mij gevolgd hebt, dan weet je hoeveel belang ik hecht aan FOCUS en FLOW.

Een periode van ongestoord werken. Waar je je door niets of niemand laat afleiden!

Voor mij werkt dit best door in een gezellige, aparte ruimte te zitten. Dan ben ik op mijn best qua focus. Maar misschien is dit niet voor iedereen mogelijk. En dan kunnen bepaalde middeltjes helpen. Zoals een koptelefoon, met de juiste muziek dan wel. Muziek die helpt om je focus te bewaren.

Bij mij werkt dit perfect. Meer nog: mijn hersenen herkennen mijn muzieklijst als een soort “ritueel” om in werkmodus te gaan. Ik doe het zonder koptelefoon, gewoon via een kleine geluidsbox. En eerlijk: ik kan niet meer zonder.

Deze muziek verlaagt mijn stress, verhoogt mijn focus en brengt me snel in een productieve flow.

Wil jij het ook proberen? Luister dan zeker naar mijn playlist: Stay Focused.

Geniet van je focus!

Ook van mijn blog

“Sales” is de mooiste job die er is

3 min.

Drie prioriteiten voor welzijn in 2024

4 min.

Ik start na de zomervakantie met keynote nr 613… en ik doe het nog steeds met even veel plezier en passie

3 min.

WAW … een vaste afspraak in juni?

4 min.

Wil ook jij in 2023 meer inzetten in welzijn en werkgeluk?

1 min.

Wil je weten hoe mijn klanten mijn keynote ervaren?

1 min.

Aftermovie Let’s Work

1 min.

Hoe goed zorg je voor jezelf? Doe de test!

1 min.

We werken weer massaal van thuis

7 min.

Waarom Rik Torfs fan is van Ann

1 min.