Daarom doe ik dus zo graag wat ik vandaag doe…

Als je graag doet, wat je doet, dan breng je je verhaal ook met veel passie en plezier, zo blijkt toch…

“Ann is een zeer professionele en prettige persoon om mee samen te werken, waarbij zij haar verhaal toespitst op het thema en de rode draad van het congres en de andere sprekers. Voor onze HR congressen inspirerende Ann als Wellbeing & HR expert onze deelnemers: 800 HR professionals bij het jubileum congres HRM in de Overheid in Gent en afgelopen april was zij de opening/ keynote voor het Nederlandse publiek. Met haar tomeloze energie en enthousiasme kan zij het publiek inspireren en motiveren, maar juist ook activeren met de vele concrete tips!”

  • Joke Dielesen – CKC seminars

Ook van mijn blog

“Sales” is de mooiste job die er is

3 min.

Drie prioriteiten voor welzijn in 2024

4 min.

Ik start na de zomervakantie met keynote nr 613… en ik doe het nog steeds met even veel plezier en passie

3 min.

WAW … een vaste afspraak in juni?

4 min.

Wil ook jij in 2023 meer inzetten in welzijn en werkgeluk?

1 min.

Wil je weten hoe mijn klanten mijn keynote ervaren?

1 min.

Stay Focused with Ann

2 min.

Aftermovie Let’s Work

1 min.

Hoe goed zorg je voor jezelf? Doe de test!

1 min.

We werken weer massaal van thuis

7 min.