Ann De Bisschop Logo

Wie

Welkom op mijn website! Ik ben blij dat we elkaar hier ontmoeten. Ik ben gepassioneerd door mensen en wil altijd het beste uit hen halen. Volgens mij zijn medewerkers het grootste en belangrijkste kapitaal voor elke onderneming. Daarom is investeren in het welzijn van de medewerkers geen overbodige luxe. Collega’s die zich goed voelen zullen voor die extra mile gaan en het verschil maken. En dat wil toch élke werkgever … én werknemer!

Ik was tot voor kort Wellbeing Director bij Medialaan en gepassioneerd begaan met het welzijn van onze medewerkers. Met een doordacht en pro-actief welzijnsbeleid, zorgde ik ervoor dat onze collega’s gezond, gelukkig en gemotiveerd zijn. Mijn beleid was gebaseerd op 3 pijlers: een mentale balans, een goede fysieke gezondheid en gezonde voeding.

Gezien ik bij  Medialaan een stevige basis heb gelegd waarop kan worden verder gewerkt, heb ik besloten om mijn expertise nu ook te delen met andere bedrijven,

Als Wellbeing consultant en Keynotespeaker inspireer & coach ik bedrijfsleiders. Ik motiveer medewerkers om met kleine aanpassingen in hun werkdag een groot verschil te maken en veel energieker te zijn op het werk.

Als Auteur van het boek Aftellen naar maandag’ (Borgerhoff & Lamberigts, 2017)  wil ik zowel bedrijfsleiders, HR-managers, teamleiders als medewerkers inspireren hoe slimmer werken hen gelukkiger maakt.

Als Columniste bij Feeling, geef ik in mijn rubriek ‘Happy @ Work’  maandelijks concrete tips om je gezond, gemotiveerd en gelukkig te voelen

Als echtgenote én mama hou ik van mijn warm nest en geniet ik volop van onze momenten samen. Ik ben gek op reizen, lezen, lekker en gezond eten en het weekend doorbrengen aan zee. Wandelen in de buitenlucht geeft me extra energie en met yoga probeer ik zowel mijn lichaam als mijn geest wat rust te gunnen.

Neem gerust een kijkje naar alle perspublicaties via In de pers. Heb je een vraag, een tip of wil je mij contacteren? Mail dan naar [email protected]