Ann De Bisschop Logo

Wie

Welkom op mijn website! Ik ben blij dat we elkaar hier ontmoeten. Ik ben gepassioneerd door mensen en wil altijd het beste uit hen halen. Volgens mij zijn medewerkers het grootste en belangrijkste kapitaal voor elke onderneming. Daarom is investeren in het welzijn van de medewerkers geen overbodige luxe. Collega’s die zich goed voelen zullen voor die extra mile gaan en het verschil maken. En dat wil toch élke werkgever … én werknemer!

Ik was tot voor kort Wellbeing Director bij Medialaan en gepassioneerd begaan met het welzijn van onze medewerkers. Met een doordacht en pro-actief welzijnsbeleid, zorgde ik ervoor dat onze collega’s gezond, gelukkig en gemotiveerd zijn. Mijn beleid was gebaseerd op 3 pijlers: een mentale balans, een goede fysieke gezondheid en gezonde voeding.

Gezien ik bij  Medialaan een stevige basis heb gelegd waarop kan worden verder gewerkt, heb ik besloten om mijn expertise nu ook te delen met andere bedrijven,

Als Wellbeing consultant en Keynotespeaker inspireer & coach ik bedrijfsleiders. Ik motiveer medewerkers om met kleine aanpassingen in hun werkdag een groot verschil te maken en veel energieker te zijn op het werk.

Als Auteur van het boek Aftellen naar maandag’ (Borgerhoff & Lamberigts, 2017)  wil ik zowel bedrijfsleiders, HR-managers, teamleiders als medewerkers inspireren hoe slimmer werken hen gelukkiger maakt.

Als Columniste bij Feeling, geef ik in mijn rubriek ‘Happy @ Work’  maandelijks concrete tips om je gezond, gemotiveerd en gelukkig te voelen

Als echtgenote én mama hou ik van mijn warm nest en geniet ik volop van onze momenten samen. Ik ben gek op reizen, lezen, lekker en gezond eten en het weekend doorbrengen aan zee. Wandelen in de buitenlucht geeft me extra energie en met yoga probeer ik zowel mijn lichaam als mijn geest wat rust te gunnen.

Neem gerust een kijkje naar alle perspublicaties via In de pers. Heb je een vraag, een tip of wil je mij contacteren? Mail dan naar [email protected]

Testimonial

Ann heeft voor een grote groep medewerkers een erg pittige keynote gebracht. Door haar enthousiasme en haar positieve uitstraling, heeft ze zowel Franstalige als Nederlandstalige collega’s geïnspireerd. Haar praktische tips zijn bij iedereen erg positief onthaald. Van haar uiteenzetting krijg je energie, en goesting om met haar vele tips meteen aan de slag te gaan.

Dominique Top – Belfius Bank

Instant energie bij Belfius!

Testimonial

Net op het moment dat we een traject opstartten rond well being en empowerment had ik het geluk een keynote van Ann bij te wonen. De uiteenzetting was enorm inspirend. Maar toonde vooral aan hoe dit alles geen naïeve droom is maar zeer toepasbaar is in de praktijk en tegelijkertijd een reële return oplevert voor werknemer en werkgever.
De sessie bevestigt dat we de juiste weg zijn ingeslagen en er geen weg terug is!
Johan Adriaen Directior Claims Car AG Insurance

AG Insurance

Testimonial

Ann start haar lezing met haar persoonlijk verhaal. Daarna krijg je meer inzichten rond stress, multitasking en weerbaarheid. De lezing én het boek hebben me enorm geïnspireerd om het anders aan te pakken.Resultaat: het gaf me een serieuze boost, zowel op het werk als thuis!

Pascale Cox – SBS Skill BuilderS

Testimonial

Ann geeft me de leidraad om collega’s en managers beter te begrijpen en coachen. Aftellen naar maandag is uniek in zijn soort, een aanrader voor iedereen die meer uit zijn werk en leven wil halen.

Sabine Ballet – Atlas Copco Rental Europe

Testimonial

Ik vond Ann haar boek praktisch, concreet en interessant. En ook erg divers. Want doordat Ann twaalf experts contacteerde, bestaat het boek uit twaalf onderdelen en eigenlijk uit twaalf afzonderlijke boeken. Of eenvoudig gesteld: twaalf boeken voor de prijs van één.

William Visterin – Jobat & MARK Magazine

Testimonial

Ann inspireerde iedereen tijdens het HR Magazine Congres in Berlijn. Ze zet telkens elke werknemer centraal en baseert haar beleid op 3 pijlers: een mentale balans, een goeie fysieke gezondheid en gezonde voeding. Ik ben zeker dat je geïnspireerd zal raken!

Sige Mariën – SD Worx

Testimonial

Het was een zeer interessante en inspirerende keynote. Het enthousiasme en de praktijkervaring van Ann zorgde voor een boeiende sessie. Met de tips die we kregen, ging ik meteen aan de slag. Zeer fijne en positieve ervaring!

Steffie Cuypers – Vito

Testimonial

Een inspirerend spreker die door haar eenvoud en oprechtheid haar publiek weet te begeesteren, ze is een vrouw met een missie. Ze handelt en communiceert op een zeer resultaatgerichte en pragmatische manier. Ze belichaamt wat ze predikt.

Nathalie Arteel – Arteel

Testimonial

Ann vertelt heel concreet, weet te boeien met een combinatie van eigen ervaring, onderbouwde theorie en geeft veel praktische tips, die je meteen na de sessie kan toepassen. Zeker een aanrader!

Rebecca Hogenhout – HR Director Brand Deli

Testimonial

Ann haar tips & ervaringen vragen geen grote investeringen maar kleine stappen die een groot effect hebben voor iedereen. Haar passie, communicatiestijl en zeer ‘people centric’ benadering maakt haar uniek. Haar lezing is een waar geschenk voor iedereen!

Karoline Fievez – Director Teamleiders.nu Belgium

Testimonial

Ann kent de kunst haar publiek te enthousiasmeren! Ze neemt het publiek mee in een plausibel en relevant verhaal; wat ze vertelt is doorleefd en de aangehaalde praktische voorbeelden past ze zelf nauwgezet toe: leading by example.

Katrien De Clercq – Securex